lördag 11 februari 2017

Sköna lördag

Hej hopp!
 
Ytterligare en dag utan dotter och vovve. Ganska skönt faktiskt att vara utan hund några dagar för man blir ju rätt låst med sitt lilla husdjur. Men skulle absolut INTE vilja vara utan henne! Mitt lilla hjärta.
 
Just nu sitter jag i tvrummet med en cider upphällt i glaset. Precis ätit lite mat. Väntar på att Melodifestivalen ska börja.
 


 
 
 Hittade dessa två bilder på en riktigt tufsig Sally. Men såå gullig ändå. Längtar efter den lilla hårbollen;). Här på mattan i tvrummet.
 
 
 
 
Idag har jag varit och tittat på två mycket rafflande och spännande hockeymatcher! Det var 5-åriga Hugo med sitt lag som spelade. Men alltså, hur söta är de?!? Såå roligt att se dessa småkillar...och några tjejer! De är ju så fantastiskt duktiga att åka skridskor. Riktigt skoj att tillbringa några timmar i en kall ishall igen. Man har ju liksom lagt ett antal timmar i dessa hallar runtom i södra Sverige under alla år som Alexander spelade. Kan sakna den härliga tiden!
 
 
Nr 21 är vår

 
Trevlig kväll till Er alla!
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

  1. Så fin ljuslykta på förra inlägget! Visst är det tomt när de inte är hemma de fyrbenta. Vad kul att kolla på hockey igen, länge sen våra killar spelade. Kram Suss

    SvaraRadera