lördag 4 februari 2017

Tårtpapper runt pärlis.

 
 
Hej hopp!
 
När jag vaknade i morse så var marken alldeles vit. Inte vad jag visste att det skulle komma snö igen! Men kul för dem som vill ha vinter. Hoppas nu att det får ligga kvar till sportlovet, även om jag själv inte vill ha vit mark.
 
Idag har jag städat och fixat lite här hemma. Nöjd! Åkte sedan en sväng till mina föräldrar. Dit kom även lilla Hugo. Så roligt att träffa honom en stund. Vi var i godisbutiken, fikade och spelade spel på Ipad. Ja han spelade och jag tittade på:). Mysigt. Nu är jag nyss hemkommen. Åkte vägen förbi Maxi och handlade lite inför kvällen för då kommer T hit. Vi ska laga lite mat och kolla på Melodifestivalen.
 
 
 
 
Förra veckan när jag besökte butiken Sockerklaras så köpte jag dessa fina tårtpapper. Så fint runt tex en pärlhyacint. Passade även bredvid  min älskade lilla fotogenlampa. Love it!
 
 


Musiken för dagen här hemma hos Vitasjutton är Kent.
 
Önskar Er alla en fin kväll. Må bästa låtarna vinna:)!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Hallå där...!
    Nu har jag läst ifatt lite hos Dig efter en mer än en hektisk vecka hos mig... Åhh, vill också gå på fotokurs!! Så himla kul!! Tycker dina bilder är jättebra, för att fota i rörelse är inte enkelt. Och naturbilder är ju sååå tacksamma att ta!!
    Önskar Dig en finfin söndag, kram Kate

    SvaraRadera