söndag 12 mars 2017

Blir inte alltid som man tänkt sig.


Hej hopp!

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Kvällen igår var tänkt att jag skulle sitta själv här hemma med Sally och titta på Melodifestivalen. Istället blev jag hastigt och lustigt bortbjuden till min bror med familj. Blev så glad när Ulle ringde, som jag först tyckte presenterade sig som Ulla haha. Blev bjuden på så god mat. Vi tittade på Mello och spelade även lite spel med Hugo. Jag tog bilen dit men då det bjöds på en hel del gott i glasen så fick det bli taxi hem. En vän till familjen var också där så vi två delade på en taxi. Så kvällen som var tänkt i min ensamhet blev istället en kväll med flera fina människor runt mig:).

Tack Mattias, Ulrika, Hugo och Annika för kvällen!

Och RÄTT låt vann tycker jag!
 
 
Mina pärlisar är 2 1/2 vecka gamla och blommar så fint!
 
 
I eftermiddag har jag haft Alexander här en stund. Han har varit i Italien över helgen med en polare och tittat på fotboll. Han hade som vanligt en hel del att berätta efter sin nya upplevelse och det är alltid lika skoj att höra vad som händer på resorna han gör. När han åkte hem så skjutsade han mig till brorsan för att hämta bilen. Åkte sedan till min vän som är borta över helgen och släppte in hennes katter. Hon hade så mycket snödroppar i trädgården så jag var tvungen att knäppa en bild med mobilen. Vååååååår!
 

Från min väns trädgård🌼.
 
 
Ikväll ska jag titta på "Innan vi dör".  Såg inte förra helgen så har kollat på det avsnittet i min Ipad på förmiddagen. Följer ni den serien? Vad bra det är! Och gosh så spännande!

Trevlig kväll önskar jag Er alla.

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Ibland blir det oförutsedda bäst... som när man plötsligt blir bortbjuden till nära & kära!!! Mysigt... <3
    Önskar Dig en skön söndagskväll, kram Kate

    SvaraRadera