torsdag 23 mars 2017

En händelserik och rolig vecka

Hej hopp!
 
Här är jag igen efter några dagars frånvaro. Har gjort en hel del roliga saker i veckan så bloggen har det inte funnits varken tid eller lust till.
 
I tisdags kväll var jag i Tranås. Följde med min vän Annika till dottern som bor där. Hon har nyligen fått en liten gosse vid namn Elliot. Han är snart fyra månader och en riktig "liten" goding. En hel del bäbisgos hann jag med under vistelsen där. Vi drack även lite kaffe och åt smörgås. Hembakat matbröd som Annika hade bakat. Wohoo vad huslig hon har blivit då;). En riktigt mysig tisdagkväll.
 
 
 
 
Igår var jag, tillsammans med två andra brudar bjuden till min vän Marie på kvällen. Vi tittade på matchen Leksand-Mora som sändes på tv. Självklart så hejade vi på Leksand, då Maries son spelar där. Tyvärr så fick de pisk av de röda. Men de kommer igen i nästa match. Krigare! Hon bjöd oss på goda räksmörgåsar och trots förlust så var humöret på topp hos oss alla:).
 
 
 

Igår var vi även och tittade på lägenheten igen som vi ska flytta till. Clara hade inte varit där så äntligen har hon också fått se. Hon tyckte om den förutom att hennes rum var lite litet. Det är inte så stort tyvärr men vi får mysa till det så mycket vi bara kan. Troligtvis så går flyttlasset den 2 maj. Längtar!
 
Nu ska jag packa min lilla väska för imorgon direkt efter jobbet så sticker T och jag till Kalmar för en hotellövernattning. Ska bli roligt. Verkar som om vädret ska bli bra. Hoppas! Kameran ska med så jag förväntar mig att jag ska komma hem med en fullproppad kamera med bilder från ett soligt Kalmar.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar