fredag 31 mars 2017

En ledig lite prickig fredag

Hej hopp!
 
Dagens förmiddag har jag tillbringat tillsammans med mitt syskonbarn. Han har fått vattenkoppor så är ju hemma från förskolan. Jag var där en stund hos honom när föräldrarna jobbade. Vi tittade på Babar och spelade hockey på tv-spelet. Jag var publik och Hugo spelade. Mitt uppdrag från soffan var att vifta (vispa som H sa:)) med HV71-flagga och Detroit-keps, sjunga Håååååveeeee blååå och heja. Vi hade så roligt!
 
 
 
 
Mitt emellan alla rafflande matcher så hann vi med en liten fikapaus också. Jag fick smaka muffins som Hugo hade bakat tillsammans med sin mamma igår. Mycket goda!
 
 Tack söta Hugo för några roliga timmar
 
En söt liten prickig korv. Coolaste pricken är den som sitter alldeles mitt på näsan;).
 
 
Nu har jag varit en sväng på vårt nyöppnade Ö & B. Köpte bl a ett par flyttkartonger så att jag kan börja så smått med packningen. Efter helgen är det ju faktiskt bara fyra veckor kvar tills flyttlasset går. Clara ska jobba i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld en helg innan flytt och sedan åka till Spanien under flytthelgen så hon måste definitivt börja packa om hon vill ha med sina saker. Hyresvärden står med flyttkartonger med köpte några i alla fall. Alltid bra att ha till förvaring sedan.
 
 

Vita pärlisar som jag köpte på Ikea i Kalmar i lördags.

 
Kvällen tänker jag spendera med min älskade fyrbenta vän. Vi ska äta tacos, precis som vid ett riktigt fredagsmys. OLW har vi inga, så inte riktigt 100 bra;). Men mysa ska vi göra, det blir till 100 i alla fall.

Må gott alla ni!

Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar