torsdag 2 mars 2017

Fössta tossdan i mass! Och firandet igår:)

Hej hopp!
 
Firar ni denna dag, fössta tossdan i mass? Äter ni massipantåta, dagen till ära? En del kallar dagen för Smålands nationaldag:). Andra tycker det är en högtidsdag, dialekten till ära och passar då bra just denna dag med tanke på uttalet hos en äkta smålänning:). Är själv ingen "riktig" smålänning då jag är född i Östergötland och även hunnit med att bo i dalarna en kort tid. Så uttalet på denna dag passar inte in på mina tre gatukorsningsdialekter för jag kan faktiskt säga R;). Ingen massipantåta för mig och inget firande. En helt vanlig torsdag i mars alltså:).

Nog om dagen.

Nu ska jag visa lite bilder från igår kväll. Var ju på ett litet överrasknings-hittepå för en av mina bästa vänner som fyller år nästa vecka. Vi var på något så mysigt som Afternoon tea på det lilla caféet Två röda hus. Allt blev såå lyckat och fint. Födelsedagsbarnet, ja hon verkade mer än nöjd.

Låter bilderna tala för sig själva.


En skål för frun till vänster🎉
Självklart dricker vi te denna kvällen.Så mycket gott att äta. Serverades även rykande varm scones som tyvärr inte blev med på bild.
En fantastiskt fin kväll med underbara vänner. Ett minne jag kommer att bära med mig för resten av livet.

 Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Sååå gott allting ser ut, och så mysigt!!! Jaha ja.... Nu är "Ni" på samma sida om åldersstrecket som mig - Grattis!! blink*
    Fröknäcket ser supergott ut... och stort JAAAA, på vårlängtan med mindre kläder, sol och tussilago i dikeskanten!!!
    Stora fredagskramen till Dig, från Kate

    SvaraRadera