fredag 17 mars 2017

Fredagshäng med Marie, Teddie & Sally

Nyfikna på varandra
 
 
Hej hopp!
 
Lediga blåsiga fredag. Håller nästan på att blåsa bort här så det gäller att hålla i hatten när man går utanför dörren. Skön morgon med frukost vid tvn och allmänt slapp här hemma. Clara var ledig idag också så har haft sällskap av henne. Vi for och handlade och sedan hjälptes vi åt med lite av varje här hemma. På eftermiddagen åkte jag och Sally till min vän Marie. Hon hade sin dotters hund Teddie där. Det fungerar ganska bra med dessa två vovvar ihop även om Sally är lite av en tjurtant som fräser åt honom ibland. Typ som hon gör mot alla hundar:). Knasboll!
 
 
Kaffestund hos Marie.

Teddie myser med sin mormor.


 
 
Nu är jag hemkommen från vännen. Satte mig i soffan med datorn. Skulle behöva dammsuga, men gört imorgon istället. Clara har gått till gymmet. Sedan drar hon till sin pappa i Eksjö och stannar där till söndag. Jag får besök av en vän ikväll. Vi ska laga lite mat och kolla på tv.
 
Helgens bukett köpte jag på Gretas Blommor igår. Är de inte fantastiskt fina dessa tulpaner? Love it!
 
 

 
 
Ha en fortsatt trevlig fredag alla mina besökare. Antalet som kikar in här har ökat en del den sista tiden och det gör mig glad och smickrad:)! TACK snälla ni!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar