lördag 11 mars 2017

Härliga vårdag!

Hej hopp!
 
Underbaraste vädret här i min stad! Vaknade så där galet tidigt. Typ 06.15. Klockan sju öppnar Maxi. Då var jag där haha. Tog en cykeltur med Sally dit. Köpte lite färskt bröd. Väl hemma igen så kröp jag upp i soffan, kikade på Nyhetsmorgon och åt frukost. Clara är i Borås på handbollscup så jag har en heeel dag alldeles för mig själv:). Har dammsugit, skurat golv och plockat lite. Sedan tog jag Sally, kameran och lite fågelmatsbröd och gav mig ut på en cykeltur till. Stannade bland annat till hos änderna. De blev helt tokiga när jag slängde bröd till dem. Försökte vara snabb med kameran men inte lätt.
 
 
 
 
När jag slängde brödet till fåglarna så skällde Sally till ibland. En del änder flaxade och blev rädda. Men hon ville ju bara smaka brödet hon också:).
 
 


 
 
Cyklade sedan vidare till vår fina hembygdspark Forngården. Där satte jag mig mot en vägg i solskenet och det var riktigt varmt och skönt.
 
 


 
 
🌼 Härliga vårdag 🌼
 
Ikväll tittar jag självklart på Melodifestivalen. Ska bli riktigt skoj. Tror att det kan bli spännande. Har flera favoriter. Bland annat Robin Bengtsson, Benjamin och FO&O. Ja det finns några till. Riktigt bra startfält i år tycker jag.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar