torsdag 16 mars 2017

Premiär!

 
Hej hopp!
 
Semesterdag. Dottern har studiedag. Solen skiner och alla är hemma. Härligt! Funderar över min flytt till nya lägenheten. Börjar mer och mer att förlika mig med tanken. Känns riktigt skönt i magen att veta vart vi ska bo. Har faktiskt varit lite stressande att inte ha en aning om vart vi ska ta vägen. Men nu vet vi:). Lite tungt när solen skiner och veta att jag måste byta ut min stoooora takterass mot den mest pyttelilla balkongen. But that´s Life. Inget att hänga läpp över. Bättre en pytteliten än ingen alls;). Tror det kommer att bli bra.

Idag har vi börjat med lite förberedelser inför flytten med att åka en sväng till soptippen. Har även lagt ut lite annonser på loppisen på möbler och annat gojs som bara står här. Eventuellt så ska vi flytta redan till 1maj så gäller att börja i tid! Puh, bara 6 veckor kvar i så fall.

Efter vår färd till tippen så blev det premiärkaffe på altanen. Clara bar fram lite provisoriska möbler för vårt takhäng. Älskar verkligen den första kaffetåren utomhus på våren! Mera sånt!

 
Premiär för utomhusfika idag.

Sally älskar sin terrass. Finns så mycket att spana på där nere på gatan.
 

Nu har jag varit på staden med en kompis en stund. Alltid mysigt att ses. Tiden går så fort bara. Ikväll tänker jag njuta av att bara få vara hemma, kolla på tv och slappa.

Och imorgon är det fredag!

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Åhhh, så härligt med kaffehäng utomhus :) Jag /vi har hunnit inta flera luncher i vårsolen redan ( läs i jobbet). UNDEBART!!
    Men varför flytta...om Du trivs där du bor?? I vilket fall, så önskar jag Dig stort lycka till med flytten!
    Fredagskram från Kate

    SvaraRadera