mÄndag 13 mars 2017

Vissa saker mĂ„ste bara firas🍾

 
Hej hopp!
 
Som jag sÀkert har berÀttat hÀr förut sÄ ska huset jag bor i rivas för nybyggnation. Min nuvarande hyresvÀrd ska göra vad de kan för att fixa nya bostÀder till oss alla som bor hÀr. Jag var och tittade pÄ en lÀgenhet för nÄgra mÄnader sedan. Centralt, med balkong och allt jag önskade, förutom priset. För dyrt, sÄ jag var tvungen att tacka nej.
 
För lite drygt en vecka sedan sÄ ringde de igen om en bostad. Jag var dÀr och tittade förra mÄndagen. Hade kÀnslan redan innan jag kom dit att jag inte vill bo dÀr. Det Àr ju sÄ att jag bor i en toppenfin lÀgenhet. Stort, ca 130m2 med fina rymliga rum, bra hyra och största takterassen. SvÄrt att hitta nÄgot som kÀnns sÄ bra som detta.
 
 
 
 
Men som sagt, var och tittade pĂ„ denna trea som de erbjöd. Den var pĂ„ 82m2, sĂ„ inte liten. KĂ€nde först nej! Kom hem till Clara och visade korten. Hon sa: -"Ta den mamma! Vi vet aldrig vad som dyker upp hĂ€rnĂ€st. Kanske ingen trea". Hon har rĂ€tt, sĂ„ jag sa JA. Var och tittade igen i fredags med min vĂ€n Marie. Och vet ni, det kĂ€ndes faktiskt ganska bra dĂ„. Och Marie sa till mig: -"NĂ€r du fĂ„r in dina fina saker hĂ€r sĂ„ kommer det att bli jĂ€ttemysigt". Jag hoppas hon har rĂ€tt. Vi kommer att bo bra dĂ€r tillsvidare. Har ju nĂ„gra favohus i staden som jag vill bo i. Skulle nĂ„got dyka upp dĂ€r sĂ„ gĂ„r det ju att flytta igen....för det Ă€r ju sĂ„ skoj......
 
SĂ„ igĂ„r kvĂ€ll öppnade jag en liten flaska Prosecco och firade min nya bostad med mig sjĂ€lv. Hade faktiskt lagt den i kylen redan i lördags förmiddag för tanken var att fira pĂ„ lördag kvĂ€ll men dĂ„ blev jag ju bortbjuden:). Men det gick lika bra att dricka Prosecco och fira pĂ„ en söndag:)!
 
 
 
 
Nu ska jag cykla till jobbet.

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Grattis grattis till nya boendet. Och visst Àr det "bara" att flytta igen om de dÀr speciella lÀgenheterna blir lediga, vi Àr mÄnga som kan hjÀlpa till. Och jag hÄller helt med Marie, nÀr du har fÄtt i ordning med dina saker och pysslat sÄ blir det toppenfint dÀr!! Kram Suss

    SvaraRadera