lördag 1 april 2017

Äntligen.....

 
 
.....har jag hittat Magnolia!
 
Hej hopp!
 
 I säkert en månads tid har jag sprungit in och ut ur blomsteraffärerna och kikat efter denna fina kvist. Så idag, när jag nästan glömt den så stod den där på Interflora! Jag blev glad och självklart fick en kvist följa med mig hem.
 
 
 

 
 I affären talade de om för mig att det är svårt att få den att blomma. Jag ska göra precis som hon sa att den ska behandlas så får vi se. Men knopparna är så fina ändå. Bara tanken att det är en Magnolia gör den fin för mig.
 
 
Ska vårda dessa ludna knoppar enligt alla tips jag fick på Gretas blommor idag.
 
Idag har jag varit på staden och fikat med mina fina vänner Åsa & Susanne. Blev en spontan idé igår kväll om att ses på café idag. Så mysigt. Och det är så härligt med gamla vänner. Vi kan prata och dela det mesta i livet. Och när någon inte mår hundra så är det skönt att vi finns till för varandra.
 
Nu sitter jag här i soffan. Har startat upp min Marshall och ur högtalarna vrålar Zara Larsson:). Ja, har faktiskt kommit på att jag gillar en hel del av hennes nya låtar🎶.
 
Snart ska jag till vännen Marie för att titta på hockey. Leksand spelar idag igen. Heja heja heja!!!
 
Kvällen kommer jag förmodligen att tillbringa i soffan.
 
Och så säger jag hej hej till april!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Tack fina du för en väldigt givande fikastund idag, jag känner mig mycket bättre till mods nu än på morgonen och jag vet att ni finns där och stöttar mig!
    Så fint det blev med Magnoliakvisten hemma hos dig. Stor kram, Suss

    SvaraRadera