onsdag 19 april 2017

Bland flyttkartonger och allmänt kaos.....

 
 
.....växer och gror mina luktärtor för fullt. Mitt bland flyttkartongerna:). Och mina Mårbacka är nu stora och redo för att ta plats i mina fönster. Men de får vänta med att titta ut tills efter flytten.
 
 
Hej hopp!
 
Här lyser solen och det är ganska skönt ute. Har nyligen gått en promenad med Sally. Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe. Ska på tjejträff ikväll så tänker inte göra så mycket här hemma innan dess, även om jag borde.
 

 
 
 Har så mycket tankar i mitt huvud, och har haft någon månad. Har hittat den allra sötaste, underbaraste lilla stugan några mil utanför min stad. Precis vid en liten badplats. Och precis så där alldeles helt perfekt för mig. Skulle så gärna vilja tillbringa mina somrar där, men mycket om och men för att det ska bli så och måååånga pusselbitar som ska falla på plats. Kan bara inte släppa detta underbara lilla smultronställe från mina tankar.
 
Och tänk vad min luktärtor skulle trivas där;).
 
 
 
 
Så allmänt kaos i både hjärna och lägenhet haha.
 
Ha en fortsatt fin onsdag.
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Visst ja, nu blev jag påmind om att jag också hr en påse luktärtor som ska ner i jorden!!! Jobbigt med flytt och dess röra, förstår att det är snurrigt i hjärnan.
  Vilken mysig frukost du fixat, av det "lilla"... Mysigt <3
  Har jag tipsat dig om billigt Greengate på webben...? Tjoa annars...!
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera