lördag 8 april 2017

En lördag med lite av varje

Hej hopp!
 
Solig dag här i min stad. Men ett Sverige i sorg. Tittade en hel del på nyheterna på morgonen. Kan knappt tro att det är sant det som hände i Stockholm igår. Sitter här i soffan med nyheterna på tvn även ikväll. Visade nyss blomsterväggen vid Drottninggatan. Får mig att tänka på minnesplatsen i Nice som vi besökte i oktober:(.
 
Varför så mycket ondska???

Minnesplatsen för terrordådet i Nice förra året.
 
På förmiddagen var jag och bytte till sommardäck på min röda lilla bil och vid middagstid hade jag Alexander här en stund. Han hämtade vitt tyg till att göra en turban av. Han är bjuden på 25-års fest ikväll och skulle vara utklädd till Indier:). Han tränade lite på att få på sig turbanen och det blev så bra:))). Hoppas han får en toppenskoj kväll med sina vänner. Clara är i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värd för att jobba men kommer hem ikväll.
 
 
När Alle åkt härifrån så la jag mina luktärtsfrön i vatten. Ska plantera dessa imorgon för att ha på min balkong i sommar. Har tänkt att de ska klättra på en spalje av armeringsjärn. Får väl se framåt sommaren om det blev som det var tänkt;).
 
 
 
 


 I eftermiddag fick jag ett samtal från min vän Marie. Hon ville ha med mig ut på en biltur i caben. Självklart sa jag ja:). Vi packade ner lite kaffe och drog iväg till en badplats några mil utanför staden. Där satt vi i solen i två timmar och drack kaffe och hade det skönt. Sally var med och även hon njöt av att få springa lös och rulla runt i gräset.
 
 
Sally njöt under vår utflykt. Enda bilden jag tog tyvärr:(.
 
Hoppas på sol imorgon igen.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar