onsdag 5 april 2017

Onsdag

 
 
Hej hopp!
 
Seg dag på jobbet. Alla kände likadant tror jag. Efter att jobbtimmarna äntligen var över så åkte jag till mataffären, hem till vän på kaffe, hämtade Clara vid bussen och sedan en sväng till Biltema för att kika på en cykel till henne. Fanns en som var ok till en bra peng. Fixat bil till imorgon så att vi kan få hem den. Ligger i kartong så måste monteras ihop. Som att handla cykel på Ikea ungefär haha.
 

 
Köpte den bästa feel good-tidningen i mataffären. Lantliv. Underbaraste framsidan på detta nummer. Ska bläddra igenom den snart och hoppas på att få drömma mig bort till många härliga bilder.
 
 


 
 Under eftermiddagens besök vid mataffären så hittade jag en plånbok på backen där jag parkerade min bil. Tog självklart med den in till butiken och lämnade den till kassörskan. Hon kände igen damen på körkortet som fanns i plånboken. Hon skulle försöka att få fatt på telefonnummer och ringa henne. Hoppas att vi gjorde hennes dag lite bättre. 
 
 
 
 
Och som ni ser på bilderna så växer mina Mårbacka för glatta livet. Hoppas att de också ser fram emot flytten och kommer att trivas lika bra där som här:).
 
 
 
 
Nu har jag krupit upp i sängen med dator och Lantliv. Sova ska jag göra om en liten stund.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar