lördag 15 april 2017

Påskafton

Hej hopp!
 
I morse så hade vi ställt klockan på ganska tidigt. Gick upp, packade frukostkorgen och gav oss iväg. Målet var Västervik för en dag. Några mil innan vi var framme så stannade vi på en rastplats för att äta vår frukost. Brrrrrr så kallt! Fick sitta i bilen och äta.
 
 
 
 
 Framme i "Wästewik" så strosade vi runt lite i city. Hittade bland annat en liten Vitasjutton-butik som sålde mycket fint. Jag shoppade några små saker. Så längesedan jag var i denna stad så kom inte ihåg hur det ser ut. Mysigt var det i alla fall med många fina gamla trähus, vilket jag gillar. Vill åka hit i sommar igen.
 
 
 
 
En fika på Espresso House blev det. Vi frös som attan så en kopp varm choklad till Clara och en latte till mig beställde vi. Sally fick vatten i bilen;).
 
 
 
 
 Efter vår vistelse i Västervik så åkte vi till Vimmerby. Körde förbi ALV och kikade på alla nya fina stugor de byggt bredvid parken. Där växte det precis fullt med vitsippor. Såå fint! Och jag var såklart tvungen att knäppa några bilder.
 
 


 
 
 Åkte sedan till Astrid Lindgrens Näs där vi tänkte gå in. Men tyvärr så fick man inte ta med sin lilla byracka in, så vi kom bara hit, till grinden.
 
 

En bild från Näs fina trädgård.
 
Hoppas ni alla haft/har en fin Påskafton.
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera