söndag 16 april 2017

Påskdagen

Hej hopp!
 
Då var snart Påskdagen över och endast en ledig dag kvar. Men känns som om jag har varit ledig läääänge, vilket jag också har.
 
Dagen har bestått av mat hemma hos min bror. Tanken var att middagen skulle äga rum hemma hos vår mamma men då far blev sjuk så fick vi flytta på tillställningen till bror med familj. Smidig middag för honom eftersom mamma hade med sig maten:). Men dukat hade de gjort själva i alla fall;). Och Hugo hade skrivit bordsplaceringskort. Så fint han skriver och är endast 5 1/2 år gammal. Gulle!
 
 
Min plats för dagen hade Hugo bestämt.
 
 
 Vi fick så god mat! Allt från kokta ägg till lammfärsbiffar. Mums! Till kaffet hade mamma bakat den godaste Morotskakan.
 
 
Morotskaka a la Rosendals trädgård. To die for!
 
Tack alla för en trevlig Påskdags-middag!
 
När jag kom hem så gick jag en liten promenad med Sally. Sedan hällde jag upp en öl och slängde mig i soffan. Eftersom jag fick köra på mina barn;) till middagen så blev det ingen öl till maten. Men det tog jag igen här hemma.
 
Häromdagen fick jag en leverans med posten. Hade skickat efter några saker inför flytten. Bland annat ett överkast, en sängkappa och kuddöverdrag från Odd Molly. Tänkte att försöka få det lite fint i mitt nya sovrum, vilket jag inte har nu. Får väl se om jag lyckas.
 
 
Nya kuddöverdrag (egentligen örngott).
 
Här har jag redan satt mig i sängen. Så skönt. Ska kolla runt lite på nätet en stund innan jag ska sova.
 
Ses kanske imorgon igen!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera