söndag 7 maj 2017

Äntligen.....

 
.....har jag plockat in årets första bukett med förgätmigej. En av mina absoluta favoblommor.
 
 
Hej hopp!
 
Idag är minsann frk Vitasjutton jätteduktig här hemma. Har fixat och donat i mitt sovrum så det känns hyfsat färdigt. Har tömt alla kartongerna, bäddat iordning ordentligt i sängen med nya sängkappan och överkastet och fått in det mesta i garderoberna. Saknas gör gardiner och något på väggarna. Det där med att sätta upp på väggarna får jag fundera på då det är betong nästan överallt. Puh!
 
Och idag, äntligen så hittade jag förgätmigej när jag var ute med Sally. En av mina absolut bästa blommor! Plockade självklart in en liten bukett som får pryda mitt soffbord.
 
 

Förgätmigej på det lilla brickbordet i vardagsrummet.
 
 
 Igår kväll var jag ute på staden med min vän Marie T. Det var cruising under kvällen så ett himla stohej i city med massor av folk på både gator och torg. Vi hade bokad bord på ett "hak" där vi åt och drack gott och tjötade om allt mellan himmel och jord. En jättemysig kväll som får högsta betyg. Tog tyvärr inga kort under kvällen. Det enda jag har att visa är från den lilla stunden vi hade på min balkong innan vi gick till restaurangen.
 
 
Barefoot och jordgubbar på balkongen innan staden.

 
 
Nu ska jag se om jag möjligtvis kan få upp några gardiner i sovrummet.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar