fredag 5 maj 2017

Blommigt på golvet

Hej hopp!
 
Så var mina lediga dagar över och jag har jobbat igen. Gick så bra så, och nu är det ju ledigt igen, vilket passar mig perfekt med tanke på hur det ser ut här hemma.
 
Förra fredagen åkte Clara och jag till Mio-möbler för att titta på en matta. Jag har drömt om en alldeles speciell matta, ända sedan jag köpte min grå soffa. Och det var kanske i november. Har tittat ut den på nätet, men aldrig sett den i verkligheten. Och när vi kommer fram till Mio och jag får se denna matta så blir jag som förälskad:). Den var ju alldeles perfekt! Och vilken tur, fanns endast TVÅ gråa kvar. Och nedsatt i pris var den också. Så självklart fick mattan följa med mig hem och i förrgår rullades den ut på golvet under mitt matbord. Har köpt nya stolar också och det passade så fint ihop. Nöjd jag! Ska visa er hela matsalsdelen lite längre fram när gardiner och annat grejs är på plats.
 
Blommigt på golvet.
 
  
I eftermiddag har jag fixat iordning på min balkong. Blev allt ganska mysigt faktiskt, trots att den är väldigt liten. Har också hunnit att hänga där i solen en stund.
 
Nu ska jag sjunka ner i soffan med ett glas rosé i näven.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar