lördag 13 maj 2017

En kväll med fina vänner

 
Hej hopp!
 
Igår kväll hade jag bjudit hem fina vänner. Vuxna som barn var här (förutom deras dotter). Jag hade lagat lite mat och bakat en paj till kaffet. Vi hade en mycket trevlig kväll och som vanligt när vi ses så blir det mycket skratt:)). Alexander kom också hit en liten stund och drack några öl tillsammans med oss. Tyckte säkert Janne (som mannen heter) var skoj så att han slapp lyssna på två tanter hela kvällen haha.
 
När gästerna kom så bjöd jag på lite bubbel. Ett mousserande vin som heter Mia som är sött och gott. Inget kill bakom öronen när man dricker det inte:).
 
 
 
 
Gäster hade med sig finfin inflyttningspresent. En vit pelargon i Ernst-kruka och en påse med choklad från Lindt.
 
TACK snälla fina fam Nyström för de fina sakerna och för ALL hjälp jag fått från Er under mitt senaste år med flytt två gånger. Ni är guld värda
 
 


 
 
Blomman fick parkera på soffbordet i mitt nästintill färdiga vardagsrum. Som i de andra rummen så saknas något på väggarna och kanske en ny matta. Men annars så gott som färdigt och jag är så nöjd.
 
 
 
 
Nu ska jag krypa upp i soffan, dricka något gott och hålla tummarna för Robin Bengtsson🎶
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Oj, så fint Du har hunnit få det! Ja, vad gjorde man utan de bästa vännerna vid flytt...;) ;) Den Ernstkrukan var verkligen fin!!
    Kika in hos mig, så får Du tips på gott bubbel man kan beställa bla genom systembolaget för under priset av två tjugor..:):)
    Önskar Dig en skön söndag, kram Kate

    SvaraRadera