måndag 1 maj 2017

Första och sista dagen

 
Hej hopp!
 
Här är jag igen efter en veckas blogguppehåll. Har haft en hel del att stöka med den senaste veckan. Packa packa packa!. Imorgon klockan 10 kommer flyttfirman för att hämta alla mina saker och köra till nya lyan. Ska bli skönt att äntligen komma på plats. Har bott i min nuvarande lägenhet i ca 1 år. Fick ta över den efter mina barns pappa som bodde här när jag hastigt och lustigt var tvungen att flytta från min sambo. Visste då att detta huset skulle rivas. Men eftersom allt tråkigt hände över en dag så var detta med att flytta hit en optimal lösning när pappa Patrik var snäll och kom med förslaget. Nu kommer jag att hamna i en lägenhet som jag vet att jag får stanna i om jag trivs. Och det känns riktigt bra. Att få lugn och ro kring mitt boende, vilket jag kanske inte riktigt har känt det senaste året.
 
För tillfället är jag ensam och alena här hemma. Barnen åkte till Spanien i lördags tillsammans med sin pappa, farmor & farfar. De ska för första gången få bekanta sig med sin nyköpta lägenhet där, längs Medelhavets playa. Så det var ett förväntansfullt gäng som jag vinkade av här i lördags;). Såå roligt för dem och jag önskar dem alla den bästa trippen!
 
Idag har vi en solig och kalasfin första maj. Har plockat och förberett för flytt på takterassen. Passade även på att dricka en sista kopp kaffe där i solskenet.

 
 
 
Sally var såklart med på taket. Hon älskar verkligen att vara där. Att kunna sitta där uppe och titta ner på gatan är "lajvet" för henne. Självklart fick hon smaka lite bulle idag när det var sista gången däruppe.
 
 

Älskar mina solbrillor från Odd Molly.

Ett sista span ner på gatan.
 
I eftermiddag har jag varit hos mina föräldrar och ätit. Passade riktigt bra med bortamat en dag som denna. Och för en stund sedan åkte vänner hem härifrån. Hade lite jag behövde hjälp med inför morgondagen så då är det bra att ha en snickare i bekantskapskretsen:). Tack snälla Rudde för hjälpen. Och tack Annika för besöket:).

Nu har jag tagit en paus med en kopp kaffe. Känner mig ganska slut som artist. Men har en del kvar som måste fixas innan läggdags.

Kanske ses imorgon igen. Samma kanal men en annan (bostads)adress.

Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Takterrass låter ju galet mysigt... Stort LYCKA TILL med flytten och nya lyan⚘
    Vårkram från Kate

    SvaraRadera