onsdag 31 maj 2017

Framme på Mallis och första dagen

Hej hopp!
 
Igår kom vi alltså fram till Mallorca och Palma efter en flygning som var lite smått turbulent en stund. Gaaah! Har faktiskt aldrig varit med om något liknande. Flög in i ett vidrigt väder. Inte kul, men gick ganska snabbt över.....som tur var! Väl på backen så möttes vi av ett fantastiskt väder. Och med bara ca 10 minuters transfer till hotellet så var vi framme. Helt perfekt.
 
 
Inflygning över Palma de Mallorca.
 
När vi installerat oss på hotellet så kikade vi runt lite och inväntade mammas syster med man som flög från Norrköping. När de hade anlänt så träffades vi på en bar och satt där en stund. Var även med på deras hotell och drack ett glas vin.
 
 
Aperol och rosé på hotellet.

Från gårdagskvällens bar. Jag blev visst lite suddig när mamma skulle ta bilden;).
 
Idag vaknade vi till en fin himmel. Vi bor på sjätte våningen och har balkong ut mot havet. Alltså en fantastisk utsikt! Gjorde oss iordning och tog hissen ned och käkade goda frukostbuffén.
 
 
 
 
 Sedan kom Gun & Jan till oss. Vi passade då på att gratulera Gun med en flaska Cava och present för hon fyllde år förra veckan.
 
Hurra hurra hurra för moster!
 
 

 
 
Sedan blev det beachen så klart! Men hur härligt är det inte att slänga sig i Medelhavet?!? Pausade från solen en stund mitt på dagen på vår balkong. Där åt vi en fräck lunch bestående av ost, bröd, tomat, banan, knäcke och öl:). Blev stranden en stund till med ytterligare några dopp. På vägen från stranden så gjorde vi ett stopp i hotellbaren där vi drack ett glas sangria. Nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan blir det buffé på hotellet. Efter maten har vi tänkt att träffa Gun & Jan igen.
 
 


Dagens lunch:). Gott var det!


 
 
Må gott!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera