måndag 29 maj 2017

Jag och mina träskor drar till Mallis!

Hej hopp!
 
Natten på jobbet gick toppen trots att den var lång. Vaknade alldeles för tidigt men känner mig pigg ända. Har varit på stan och fixat några ärenden. Bland annat hämtat ett paket från Footway. Hade nämligen skickat efter ett par träskor från Moheda. Denna träskosandal som den kallas heter Betty och färgen heter cognac. Såå snygga. Nu hoppas jag att de är sköna också.
 
Och imorgon mina vänner så drar jag och mina träskor till Mallis:)! Detta kom väldigt hastigt på. Bestämdes i början på förra veckan. Jag åker tillsammans med min mamma, min moster och hennes man. Ska bli väldigt roligt och härligt.
 

Träskosandal i modellen Betty. Färg cognac.

 
 
Japp, så imorgon flyger jag iväg till Mallorca. Ska bli härligt att få bada i Medelhavet, äta gott, dricka gott och ha det allmänt skönt. Vi åker med Ving och ska bo på ett Sunprime hotell strax utanför Palma. Flyger från Kalmar. Kalasbra! Kommer att ha både kamera och dator med så blogginlägg lär det förmodligen bli. Har ju all tid i världen den närmaste veckan. Och förmodligen massor att ta kort på också.
 
 
Här kommer jag tillbringa nästkommande vecka.

 
En natt kvar, sedan vacation! Kämpa:)!
 
Kramis/Heléne

3 kommentarer:

 1. Åhhh, finfina träskor och NJUUUUUT, kära Du. Kram från Kate

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga träskor! Härmar dej :-)
  Hur är de i storleken?

  Ha det gott,

  Anneli i Dalarna

  SvaraRadera
 3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera