lördag 6 maj 2017

Nytt från Rusta

Hej hopp!
 
Härliga lördag och älskade sol! Vilken dag! Vaknade ganska tidigt. Gick upp, tog en promenad med Sally i ljummen temperatur, kokade mig sedan lite kaffe och satte mig på balkongen. Bästa starten på dagen.
 
Klockan tio, när affärerna öppnade så for jag till Rusta. Köpte mig en liten rottingfotölj till balkongen. Trodde först att den kanske skulle bli för stor men den passar ganska bra och jag blev nöjd. Hade en loungesoffa på takterassen vid förra lägenheten. Den har vi monterat isär så att den ena lilla soffdelen får plats på balkongen. Nu kan vi sitta ganska skönt på vår pyttiga lilla utehörna.
 
Ska ta lite bättre bilder på balkongen när jag hittat mitt andra kameraobjektiv som ligger nedpackat i någon kartong.
 
 
Rottingfotöljen heter Gili och kommer från Rusta. Pläden likaså.


Kaffe i solen såklart.

En Lavendel får pryda bordet och den luktar så gott.

 
Nu ska jag ta en dusch och fixa i ordning mig. Om en stund får jag besök av en fin vän som jag inte träffat på ett tag. Tänker servera henne ett glas rosé på balkongen innan vi ska gå in till staden. Där har vi bokat bord för att äta en bit mat. Här är det cruising ikväll så kommer att bli väldigt mycket både folk och bilar på staden. Blev såå glad när vännen hörde av sig för några dagar sedan och frågade om jag ville följa med. Ska bli jätteskoj!
 
Önskar alla en fortsatt fin lördag.
 
Kramis/Heléne

1 kommentar: