lördag 27 maj 2017

På min lilla lilla balkong

Hej hopp!
 
Vaknade tidigt....som vanligt. Tog en cykeltur i staden med Sally i den sköna morgontemperaturen. Där var det fullt pådrag inför dagens festligheter då Vetlandafesten är igång.
 
När vi kom hem så gjorde jag frukost och satte mig på balkongen.
 
 
Dagens Vitasjutton-frukost.

Syréner på bordet.

Min lilla lilla soffa på min lilla lilla balkong.

 
 
Som ni ser på bilderna ovan så har jag fått plats med ena delen från min loungegrupp som jag köpte förra året. Den gick preciiiiiis in mellan fasaden och balkongräcket.
 
På bilden nedan så ser ni rottingfotöljen från Rusta. Bakom den har jag fäst upp ett armeringsjärn. Och om ni tittar till vänster på bilden så ser ni en liten luktärt som har börjat klättra:). Om någon kanske minns så försådde jag dessa inomhus i min förra lägenhet för att sedan plantera ut på min nuvarande balkong. Och tjohoooo, nu har det så smått börjat leta sig upp längs armeringsjärnet:).
 
Nu ska jag fortsätta med disk och fix. Hade lite brudar här igår kväll. Vi åt, drack gott och tjötade in på småtimmarna. Mys mys!
 
Önskar Er alla en fantastisk lördag!
 
Kramis/Heléne
 
 
 


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera