tisdag 23 maj 2017

Tisdag

 
Hej hopp!
 
Nu var det några dagar sedan sist. Har inte haft varken lust eller inspiration till bloggen den senaste veckan. Så kan det bli och då är det bara att låta bli. Ska vara roligt, inget tvång vilket det absolut inte är för mig.
 
Ny arbetsvecka är igång, en kort sådan. Endast tre arbetsdagar, sedan ledigt i fyra. Såå skönt. Ska inte göra något speciellt, vad jag vet nu i alla fall.
 
Mina föräldrar är krassliga. Fick för första gången någonsin i mitt liv ringa 112 igår, då mamma var så yr så hon knappt kunde lyfta huvudet från kudden. Ambulansen kom, undersökte henne och tog henne med till vårdcentralen. Jag åkte efter med bilen. Där undersöktes hon ordentligt och fick svara på massor av frågor av en fantastisk läkare. Många olika faktorer som gör henne yr. Efter undersökning så kunde jag ta med henne i bilen hem till sig. Har nyligen pratat med henne och hon är något bättre idag. Min far åkte in på ett korttidsboende igår. Där ska han stanna några veckor. Blir skönt för mamma att få lite lugn och ro och att bara kunna ta hand om sig själv.
 
 
Syréner från trädgården. Fiiiiiiina! Och doften!Och Sally den lilla tokan måste såklart ligga på min nya matta.
 
Igår kväll pratade jag med Clara. Hon gräddar våfflor för glatta livet i Vimmerby:)! Allt var frid och fröjd för henne men hon blev såklart orolig för sin lilla mormor.
 
Nu ska jag koka mig lite kaffe och sjunka ner i soffan på balkongen en stund innan jag ska fixa lite inför arbetsdagen.
 
Önskar Er alla en fin tisdag!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar