onsdag 3 maj 2017

đŸŽ¶ VĂ„rt palats Ă€r ett fullkomligt kaos đŸŽ¶

Hej hopp!
 
Äntligen pĂ„ plats i nya lĂ€genheten!
 
Puh vad kĂ€mpig gĂ„rdagen var. Trots att jag hade en flyttfirma till att bĂ€ra alla mina saker sĂ„ var det jobbigt och rörigt med allt grejs hĂ€r och var. Killarna som bar kĂ€mpade i ca 11 timmar med mitt bohag. Och vilken service! HjĂ€lpsamma, noggranna, trevliga och positiva. SĂ„ vill ni ha flytthjĂ€lp sĂ„ kan jag varmt rekommendera FlyttPrinzen.
 
Men idag har jag fĂ„tt iordning en del. Mamma kom pĂ„ morgonen och hjĂ€lpte mig att tömma kartonger och fixa i kaoset. Hon plockade i vardagsrum och jag i köket. Ja jĂ€drans vad vi kĂ€mpade. Tömde ca 20 kartonger:)!
 
IkvÀll har jag haft min vÀn Annika hÀr pÄ besök. Hon hade med sig tvÄ goda smörgÄsar och en flaska gott dricka. TyvÀrr sÄ kunde vi inte smaka pÄ drickat för hon skulle ut och köra bil lite senare. Hon tyckte min lÀgenhet var fin.....sa hon i alla fall:).
 
 

 
 
Tack snÀlla Annika för allt!
 
NÀr mamma kom hit igÄr för att se hur jag ska bo sÄ hade hon med sig bland annat en flaska rosé. Den öppnade jag ikvÀll nÀr Annika hade Äkt hem. Satt en stund pÄ min yttepyttiga balkong i solen och drack ett glas. HÀrligt!
 
Tack snÀlla mamma för allt!
 
Har haft semester igĂ„r och idag. Är Ă€ven ledig imorgon. Det har varit riktigt skönt att kunna vara hemma och plocka i lugn och ro.
 
 

 
 
Nu sitter jag hÀr och vÀntar pÄ Clara och Alexander som Àr pÄ vÀg hem frÄn Spanien. Ja, Alle kommer ju inte till mig men han kommer till staden i alla fall. Ska bli sÄ roligt att fÄ se bilder och höra hur de har haft det.
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

  1. SÄ skönt med flytthjÀlp i alla former, för det tar tid att flytta :)
    Gott med lite go-dricka efter en hÄrd arbetsdag!!
    Ha det gott, kram Kate

    SvaraRadera
  2. Kul att se din nya lÀgenhet och sÄ fint du hade fÄtt det redan, ni hade jobba pÄ vÀldigt bra, kommer sÀkert bli jÀttebra dÀr i nya lyan. Kram Suss

    SvaraRadera