söndag 28 maj 2017

Vetlandas fest & Mors dag

Hej hopp!
 
Igår ägde Vetlandafesten rum här i min stad. Jag tillbringade den tillsammans med Tomas. Vi träffades vid middagstid på ett hak som heter Bar&Ät. Där satt vi i sköna vädret och drack en varsin öl. På eftermiddagen åt vi mat hemma hos mig och hängde en del på min balkong. På kvällen gav vi oss in till city. Började med att lyssna till Thomas Di Leva. Mkt bra tycker jag. Har aldrig varit något fan till honom men faktiskt riktigt bra.
 

 
Mitt sällskap för dagen:)

 Efter Di Levas framträdande så gick vi till hotellet för att försöka få ett bord på verandan. Mycket folk där så vi var säkra på att få ett nej från personalen. Men vi hade tur. När vi kom så gick precis ett par så vi fick ett perfekt bord med bra koll ut över torget:). Där satt vi en ganska lång stund och hade trevligt.
 
När vi satt på hotellets veranda så gled Di Leva förbi:).
 
 Lite senare på kvällen så spelade Sabina Ddumba. Vi lyssnade/tittade även på henne. Vilken röst hon har den bruden! Många bra låtar som jag tänker leta upp på spotify.
 
När hennes konsert var slut så var det tid för mig att åka hem. Sally hade varit ensam en stund så var tvungen att göra henne sällskap resten av kvällen.
 
 


Idag har jag åkt en liten mc-runda med Tomas. Så skönt i detta väder! Sedan bjöd jag hit min mamma på lite Mors dags-fika.
 
Grattis mor!

 
 
 När vi satt här, mamma och jag så ringde det på dörren. Där stod Alexander med den finaste buketten och en liten lott till sin gamla mamma;).
 
Älskade unge!
 
 

 
 
Ikväll ska jag jobba eftersom jag äntligen har fått börja nattskift igen. Tänker inte göra så mycket mer än att slappa och mysa med min hund tills det är dags att åka. Så nedrans skönt att få åka till jobbet ikväll än att behöva gå upp aptidigt imorgon bitti för att börja jobba.
 
Glad jag!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera