söndag 4 juni 2017

Att cykla åt fel håll:)

Hej hopp!
 
I fredags hyrde vi cyklar här på Mallis. Tanken var att vi skulle cykla till Palma som ligger ca 8 km ifrån vårt hotell. Vi hoppade gladeligt på våra cyklar och började trampa längs strandpromenaden. Vi såg Palma lååångt bort. Och en hamn. När vi var framme vid hamnen så vek vi av upp i kvarteren. Upp för en mycket brant backe. Väl på toppen så visste vi inte var vi skulle. Tänkte att city ligger ju någonstans runt hörnet, men åt vilket håll? Varmt som attan, mycket trafik och smaaaala gator. Beslutade oss för att cykla ner till hamnen igen. Frågade en kille hur vi skulle cykla. Och vet ni, vi hade cyklat åt FEL håll:)))). Knappt 1 mil åt fel håll haha! Det vi såg långt bort åt vänster från vårt hotell och dit åt vi cyklade var inte Palma! Det vi såg åt höger, det var Palma:). Snopet:)! Så det fick bli ett ölstopp och sedan cykla tillbaka. Nu hade vi ca 1 1/2 mil till Palma istället för 8 km. Tog oss tillbaka dit vi hör hemma, pausade lite och beslöt oss för att cykla vidare och känna hur varmt och jobbigt det skulle bli. Jan & jag tog täten. Vi cyklade och cyklade och cyklade. Jag vänder mig om och ser inte mamma och Gun. Vi stannar till för att vänta. Då ringer Gun. Mamma hade gett upp och cyklat hem. Gun såg inte oss och hade cyklat hem. Så då gjorde vi det också.
 
 
Min fina cykel.

Snyggaste cyklisterna.

Helt fel! Haha, inte ens i närheten av Palma:).

Fick bli en kall öl innan hemfärd igen.


 


 
 
 När Jan & jag var ensamma på vift mot Palma så cyklade vi förbi flera små fina badvikar med klippor och små stränder. Vi beslutade framåt eftermiddagen att cykla dit och bada. Mamma ville inte följa med men vi andra tre drog iväg. Stannade vid en liten strand och solade en stund. Och vilket fint vatten det var där! Såå klart och alldeles ljummet. Lite svårt att ta sig i bara på grund av alla stenar. Startbanan för flygplatsen låg alldeles bakom oss så planen flög så lågt ovanför oss där vi låg och solade. Häftigt!
 
 
Skönt som vattnet i ett ljummet badkar (kan man inte tro om man tittar på Jan:))
 
 
 Efter en stunds badande så cyklade vi hem igen och lämnade tillbaka cyklarna. Det hade börjat blåsa en del så många kitesurfare hade hittat till vår strand. Köpte mig en Strawberry daiquiri och mådde väl efter ca en mils cyklande åt både rätt och fel håll:).
 
 

 

Nu blir det dusch och lite längre fram mot kvällen ska vi äta buffé.

Kramis/Heléne

3 kommentarer:

 1. Skratt* Hr typiskt är inte detta, att cykla åt helt fel håll.... ;) ;) Men ni hittade ju nya fina badvikar som plåster på såren, i alla fall!! Och den drinken... :) )
  Fortsätt njut, vännen. Kram från Kate

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera