tisdag 13 juni 2017

Mammas dag & en tripp till midsommar är bokad

Min mamma
 
Hej hopp!
 
🎶Idag är det ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag    🎶
 
Japp, idag fyller min mamma år. Ställde klockan på ganska tidigt, gick upp, gjorde mig iordning och åkte till staden för att köpa present. Åkte sedan hem till henne för att gratulera. Då var hon tyvärr inte hemma, utan utbjuden på middag. Mysigt. Ställde presenten på köksbordet. Hon ringde sedan och verkade vara nöjd med det jag köpt.
 
Grattis igen!
 
Ikväll har jag haft Tomas här på besök. Jag hade köpt lite frallor så vi fikade lite med kaffe och mackor. Sedan bokade vi en liten midsommartripp. Vi ska åka till Sopot i Polen. Torsdag till söndag är det tänkt att vi ska vara borta. Ska bli riktigt skoj. Har hört så mycket om detta stället så ska bli spännande att få bilda sig en egen uppfattning. Vi åker färja från Karlskrona på torsdag och är åter i Sverige igen på söndag kväll. Ser mycket fram emot detta:).
 
 
Bild från Pinterest.
 
 
Nu ska jag äta något och fixa mig iordning inför en jobbnatt med lite övertid.
 
Kramis/Heléne


1 kommentar:

 1. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakt med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att vara kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

  SvaraRadera