måndag 12 juni 2017

När det är dags att införskaffa en ny

Hej hopp!
 
Jag älskar att baka. Tycker att det är jätteroligt. Sedan jag flyttade till min lägenhet i början av maj så har jag tyvärr inte bakat en enda gång. Och det beror bl a på elvispen. Sladden är inte på långa vägar vad den borde vara. Gah! Tycker den är så läskig att använda. Nu ska den till tippen och jag ska införskaffa mig en ny för är det något som jag har respekt för så är det elektricitet.
 
 
 
 
Har länge drömt om en Dualit handmixer. Så en sådan ska jag införskaffa mig nu. Men vilken färg? Svåra beslut:). Vad tycker ni?
 
 
 
 
Men trots den läbbiga sladden så har jag bakat idag. Och överlevde:). Slängde ihop några muffins i mina nya fina formar från Elsas hem.
 
 


 
 
Nu ska jag provsmaka min nybakade muffins, sedan jobba.
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

 1. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakt med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att vara kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

  SvaraRadera