söndag 11 juni 2017

När vännen målar huset

Hej hopp!
 
Idag har jag bjudit min vän på middag. Jaja, låter tjusigare än vad det är. Hon blev serverad rester från fredag och lördag;). Men hon målar och kämpar med sitt hus...alldeles själv, så tänkte att lite mat kan jag stå för mitt i allt hennes stök. Vet själv hur det är när man håller på med något, man liksom struntar i att äta. Hon kom hit kl 14. Vi år och drack en kopp kaffe. Hon stannade några timmar, sedan var det dags för henne att åka hem till målarburkarna och penseln igen. Kämpe!
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tog lite sovmorgon för jobbnatten blir längre än vanligt ikväll. Ska nämligen jobba över några timmar.
 
För några veckor sedan hade jag bjudit hem två brudar på mat. Fick då en fin inflyttningspresent av dem. Nämligen denna fina vas från Ernst. Var en liten snittblomma i den då som tyvärr har vissnat, så nu får lite syrénkvistar pryda den istället. Såå fin!
 
Tack snälla Marie & Camilla för den fina!
 
  
 
Nu ska jag diska och fixa iordning efter maten. Sedan ska jag snart dra till jobbet.
 
Hoppas söndagskvällen blir fin för Er alla.
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Hej, här är inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. Då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakt med mig och jag gav alla de föremål som han behövde för stavningen och är nu glad igen att vara kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Lotteri stava / Lycka stava
  3. Om du vill stoppa din skilsmässa
  4. Äktenskapsstavar
  5. Få jobbstavning
  6. Kampanjer
  7. Få pengarna tillbaka.
  8. graviditetsförlopp
  9. Kärlekstavning
  10. Om du vill tillfredsställa din partner
  11. Förbjudande stavning

  SvaraRadera
 2. BlueHost is definitely the best website hosting company for any hosting plans you require.

  SvaraRadera