måndag 5 juni 2017

Regn hos mig

 
Hej hopp!
 
Sista dagen här på Mallorca och det regnar. Buhuuuu! Håller tummarna så hårt så hårt för att det klarnar upp och solen kommer fram. Så bara för att jag inte kan sola, just nu i alla fall så blir det bara strandbilder från veckan här på bloggen.
 
  
 
 Högst upp, på tionde våningen  på vårt hotell så finns det en takterass. Där var jag uppe häromdagen och knäppte några bilder ner över hotellområdet och stranden. Härlig utsikt.
 
 
Vårt hotellområde.


Vår lilla pool.

Stranden ligger precis utanför hotellet.
 
 
Igår var jag på stranden utan mitt resesällskap, som drog in till Palma istället. Varmt och härligt var det. Och fläktade lite lagom. Pausade en stund från stranden med en milkshake istället för öl.
 
 Fläktade skönt vid havet igår.
 
 
 Precis utanför vårt hotell så finns detta jättefina sandslott. Bilden knäppte jag för några dagar sedan.
 
 
 
 
Igår när vi satt och åt frukost fick jag se att det var sönder:(. Men vad har hänt? Alla de fyra tornen i mitten är borta. Hoppas innerligt att ingen har slagit sönder det:(. Sitter ju alltid någon där och vaktar, och på nätterna så är det en kille som till och med sover där.
 
 
 
 
Jahopp, vad gör nu då när regnet öser ner???
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera