fredag 2 juni 2017

Sunprime Palma beach

Hej hopp!
 
Vårt hotell här på Mallis heter Sunprime Palma beach. Här kommer "lite" bilder från vårt boende denna veckan så håll tillgodo:).
 
 


Från sängen ser jag Medelhavet.

 
Morgonrock till alla.
Mamma och ett glas vin på balkongen.
 


Läckra golvkuddar! Kanske kan få plats med en i resväskan;)

Från frukosten


 
Läcker trappa upp till soldäck


Tidigt på morgonen och sängarna är "paxade", trots att man inte får. Som vanligt på en solsemester:)Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad fint och härligt det ser ut. Trevligt att du reser med din mamma, det gjorde jag också i mars och då var vi på Kanarieöarna. Kvalitetstid med mamma är underbart!

  Ha det gott!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera