söndag 9 juli 2017

En bra helg med lite av varje

Hej hopp!
 
Helgen är slut och här sitter jag i sängen med datorn framför mig. De senaste dagarna har varit kalasbra. I fredags var Tomas och jag ute med goda vänner och hade skoj. Åt god mat, drack mycket gott och skrattade i massor:))).
 
Idag har jag, Alle och min bror med familj blivit bjudna på födelsedagsmiddag av våra föräldrar. Vi var på ett mysigt ställe som ligger en bit utanför staden och blev serverade den godaste wienerschnitzel man kan tänka sig. Efteråt blev det jordgubbstårta a la mamma. Mycket gott och TACK för allt.
 
Igår eftermiddag åkte Alexander och jag till Media Markt i Växjö och jag inhandlade mig en ny kamera. Glad jag! Min förra är dryga 7 år gammal så tyckte att det var dags att investera i en nyare modell med lite mera finesser. Men nu är bara problemet, hur ska jag lära mig allt?!? Har pysslat med den en del ikväll. Är samma tillverkare som den förra så en hel del är sig likt som tur är. Måste ligga i hårdträning nu så jag begriper mig på den lite hyfsat tills vi åker till Gardasjön. Går att filma med den så det är framförallt det jag vill träna på. Men kanske inte är så svårt, vad vet jag. Det lär jag väl märka, och även ni som besöker mig här haha.
 
 
 
Min nya bästis

Första bilden på mig och kameran "in övning".

 
Imorgon börjar semestern på riktigt:).
 
Härligt!
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. BlueHost is one of the best hosting provider for any hosting plans you require.

    SvaraRadera