fredag 7 juli 2017

Fyra.....

.....härliga lediga veckor framför mig
 
 
Hej hopp!
 
Jaha, då har jag också kommit fram till en efterlängtad semester. Fyra härliga långa veckor framför mig. Ser fram emot att få sova på nätterna och inte på dagarna. Ser fram emot min resa till Gardasjön. Ser fram emot alla lata dagar, förhoppningsvis i solen mm mm. Och på mina lata dagar så tänker jag bland annat lyssna på en tokrolig pod med Mia Skäringer & Anna Mannheimer. Fick tipset om denna pod av min goa kollega Gabriella. Hela nätterna denna vecka har jag lyssnat på dessa tokiga damer. Och sooooom jag har skrattat!
 
Så dagens tips, lyssna och skratta åt dessa sköningar:)))!
 
 
 
 
 
Och bästa sommarpresenten fick min kollega och jag i natt när chefen kom kl 01 för att önska oss en skön semester. Han meddelade oss samtidigt att vi får fortsätta att jobba natt när vi är tillbaka om fyra veckor. Tjohoo sa vi och log ikapp:))).
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig iordning. Kl 18 kommer Tomas och dricker ett glas vin med mig på balkongen. Sedan ska vi cykla till staden och möta upp goda vänner för en bit mat. Ska bli mycket trevligt att fira in semestern med detta sällskap.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar