onsdag 19 juli 2017

Luktärtor och en ny liten vän

Hej hopp!
 
Här sitter jag i sängen med Sally, dator och frukost. Andra dagen i rad jag bjuder mig själv på frukost på sängen. Tack snälla jag:)!
 
Men hörrni! Kanske någon av Er kommer ihåg att jag försådde luktärtor inomhus innan jag flyttade från min förra lägenhet. Har sedan planterat ut dem i en blomlåda på min nuvarande balkong. Satte armeringsjärn bakom som jag tänkte att de kan klättra på. Snyggt och samtidigt lite insynsskydd mot grannen. Plantorna var väldigt risiga en ganska lång tid. Men för någon månad sedan började de att växa och bli långa. Och NU har de börjat blomma! Tjohoo vad glad jag blev när den första blomman slog ut häromdagen. Och det kommer flera. Såå roligt! Och det blir så fint på min lilla balkong. Nu ska jag bara byta golvet. Tänker köpa färdiga trallrutor på Rusta och lägga ovanpå den gröna mattan som ständigt är blöt. Ska fixa med det efter Italien-resan.
 
 
Nä nu blommar det:)!
 
 

 
 
 Igår åkte Alle och jag en sväng till Media Markt i Jönköping för jag skulle byta min telefon. Abonnemanget hade gått ut så det gick bra att hämta ut en ny. Den gamla larmade var och varannan dag att minnet var fullt. Den nya rymmer mera och det passar mig bra nu när kameran som jag införskaffade mig har wi-fi så jag kan ladda över bilder och filmer i mobilen UTAN att det kommer upp en ruta om att mobilen är proppfull. Och kan ni tänka. Jag frångick allt vad vitt och silver heter. Denna gången blev det en rosa! Vi fixade även till våra abonnemang. Nu har vi Telenor familj (tror jag det heter). Billigare och mera surf. Perfekt! Man fick även en gåva om man bytte mobil. Vi plockade ut en Marshall högtalare. Ingen dålig present! Den fick Alexander för jag har redan en likadan.
 
 
Min nya rosa lilla vän.

 
 
Nu ska jag äta upp min frukost och sedan åka och vattna blommor hos en vän. När det är klart så blir det en kopp kaffe hemma hos mina föräldrar.
 
Önskar Er alla en fin onsdag.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar