måndag 17 juli 2017

Majkens mumsiga raggmunk & ett kärt återseende

Hej hopp!
 
Idag har jag varit i Vimmerby och hälsat på Clara en stund. Hade inte träffat henne på nästan 5 veckor så det var skoj att få ses en stund. Ja det blev i och för sig inte så länga. Lite drygt 1 timma. Hon jobbade först, sedan var det annat som skulle ske:). Men jag var på hennes arbetsplats Majkens och åt deras superdupergoda raggmunk. Mums! Sedan satt Sally och jag på en bänk utanför restaurangen och tittade på folk. Och jösses vad folk det var i parken så fanns en hel del för vovven att hålla koll på. Bra miljöträning:). Gick även en runda och tittade på alla glada barn i den fina miljön som ALV bjuder på. Var även och hälsade på Claras kille som också jobbar i parken. Och han blev sååå glad när vi kom:).
 
 

Sally har fullt span på alla, både människor och djur.

Min utsikt från bänken

Alltså detta! Mums!
 
När Clara slutat jobbet så åkte vi in till Vimmerby och satte oss på ett café. Härligt att få träffas en stund och sitta ner och prata. Hon har sökt jobb i Branäs i vinter. Skidbacken "raggar" personal från ALV så hon har varit på en träff och anmält sitt intresse. Nästa träff blir i augusti angående jobb i backen i vinter. Håller alla tummar jag har för henne att det ska finnas någon liten tjänst till henne där uppe. Hon vill såå gärna vara där och helst få jobba som skidlärare.
 
 
Ett mycket kärt återseende

Haha, men Sally:)!

 
 
Efter vår lilla stund på caféet så skjutsade jag Clara till boendet och vovven och jag åkte hem. Trodde min lilla bil skulle blåsa av vägen. Puh! Gällde att hålla hårt i ratten.
 
Nu har Alexander varit här en stund. Han har kommit hem från Öland idag där han har varit med ett gäng polare på festival. Räääätt sliten må jag säga. Skickade med honom Sally hem. Bra timing haha
 
Nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag kryper ner i sängen.
 
Kramis/Heléne

1 kommentar:

  1. Mysigt ställe att sommarjobba på, och visst är det nåt visst att bara sitta och "titta" på folk... :)Åhhh, Sally, så glassugen...;)
    Ha det gott, kram Kate

    SvaraRadera