tisdag 11 juli 2017

Måndagsgrill i det svarta huset

Hej hopp!
 
Igår var det första riktiga semesterdagen. Kändes bra må jag säga:). Började ledigheten med att vara duktig. Åkte först med ett lass till soptippen och sedan städade jag. Hann även med att tvätta några maskiner. Alle var med mig till tippen. Han finns alltid till hands när gamla mamma behöver hjälp. Snälla unge.
 
På kvällen var jag hos min vän Marie och grillade. Där var också vännen Camilla. Vi hade knytis, så alla tog med lite var. En härlig och rolig kväll på alla de vis. Och så skönt att kunna sitta ute. Avslutade kvällen med min nybakade rabarberpaj och kaffe. Men då hade det blivit lite kyligt så vi flyttade inomhus. Min nya kamera var med på kvällen, så alla bilder är tagna med den. Filmade en hel del också. Ska försöka få ihop något av dem. Kanske inte för visning utan mest för träning. Alle hjälpte mig att komma igång med ett redigeringsprogram för filmer på förmiddagen. Mixtrade lite igår under dagen. Svårt och krävs träning!
 
 
Här på baksidan så käkade vi igår.

Öl från Mallis smakade gott.

Marie var törstig

Sally var så klart med på tjejfesten.


Mumsig melonsalladCamilla hugger i på det nygrillade köttet.
 
En mycket bra kväll. Tack mina fina vänner!
 
Nu ska jag ta en sväng ner till tvättstugan. Kör några maskiner idag också. Vad jag ska hitta på sedan har jag ingen aning om. Skönt att bara vara.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar