måndag 3 juli 2017

Redo för sol, ledighet och semester i Italien

Hej hopp!
 
Idag kör jag en riktig slödag. Jobbade 12 timmar i natt så har inte så mycket ork eller lust till att göra något. Tomas har varit här en stund och ätit upp några av mina nybakade bullar. Han stannade bara en kortis för fotbollsträning väntade på honom. Men vi hann i alla fall bestämma oss för semesterresan. Vi ska åka till Gardasjön i Italien:)! S O M jag så länge har velat besöka och nu äntligen ska det bli av. Vi har faktiskt bokat in oss på en bussresa:). För två år sedan åkte vi buss till Kroatien. Tyckte det var skoj så nu kör vi samma koncept igen. Roligt att variera resandet lite tycker jag. Men den här gången blir det stödstrumpor för oss båda haha!
 
På båten hem från Sopot i midsommar så investerade jag mig i ett par nya solglasögon från Ray-Ban. Hade bestämt mig för ett par i pilotmodell. Likadana som jag hade förut men som jag lyckades tappa i altangolvet så glaset sprack:(. Istället så hittade jag modellen Tech som jag blev mer förtjust i. Väldigt sköna på och är lite rejälare än pilotmodellen då bågen är kraftigare. Snyggelisnygga!
 
Så hej hej sol, nu kan du komma för att stanna en tid
 
 

Supersnygga från sidan

 
 
Nu ska jag äta lite. Finns rester sedan igår så behöver inte ens laga mat idag:).
 
Endast 4 nätter kvar, sedan har jag en 4 veckors lång och härlig semester framför mig. Och då med en resa till Gardasjön. Längtar!
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar