torsdag 20 juli 2017

Sol, ny pod & hallongrottor

 
Hej hopp!
 
Underbart väder idag. Mest suttit på balkongen till och från hela dagen och lapat sol. Och lyssnat på pod. Är ett stort fan av Morgonpasset i P3. Sa till Alexander häromdagen att jag önskade att det fanns en pod med några av programledarna därifrån. "Det finns", svarade han. What?!? Jo då, med David Druid och Victor Linnér svarade han. Bror vi är inte ens släkt heter den. Börjat lyssna idag och plöjde 4 avsnitt ute i solen. De två första var kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Bra men skrattade inte som jag gör när de två är på Morgonpasset. Men de två nästa:))).
 
 
 
I beskrivningen om poden står så här:
 
David & Victor åker runt i en bil och snackar en massa skit, plockar upp främlingar, vänner och annat som kan föra en konversation. Inga djupa intervjuer, inga genomtänkta prator, bara en massa blaj i en bil.
 
Såå roligt, precis sådant som jag gillar:))).
 
Nu har jag precis bakat inför morgondagen. Är bjuden till mina föräldrar imorgon kväll och fick frågan igår av mamma om jag kunde fixa något till kaffet. Självklart gör jag det.
 
 
Hallongrottor till imorgon kväll

Det fina porslinsfatet som jag lagt kakorna på är köpt på Erikshjälpen för 25 riksdaler:).

 
Nu ska jag cykla en liten runda med Sally. Sedan blir det en dusch och avslutar dagen, precis som den startade, på balkongen. I morgonrock. I morse med en kopp kaffe i handen. Ikväll med ett glas vin.
 
Kramis/Heléne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar