fredag 4 augusti 2017

En torsdagsutflykt med Sally

 
Hej hopp!
 
Igår tog jag med mig Sally i bilen på en liten utflykt. Vi började med att åka till skidbacken som ligger en bit utanför min stad. Där var tanken att vi skulle gå upp för hela backen för att Sally skulle få hoppa, skutta och springa. Och jag kunna titta på utsikten. Gräset var jääääääättehögt och läskigt tyckte jag. Vi gick halva backen, sedan vände vi. Jag har nämligen värsta ormfobi så tyckte att det prasslade överallt. Hua! Vi gick en extratur på vägen när vi kom ner istället , vilket kändes betydligt lugnare för mig haha.
 
Kettilsås
 
 
Efter skidbackeknat (och på vägen) så åkte vi vidare mot en loppis. Så mycket saker det fanns och en hel del var fint. Jag handlade inte så mycket mera än två kaffekoppar, ett fat och tre små glasflaskor (som tyvärr inte hamnade på bild). På vägen hem från loppisen passerade vi en jättemysig butik/café/restaurang som ligger i en liten by som heter Näshult. Där serverades toppengod raggmunk. Jag stannade till och köpte med mig en liten matlåda hem. Passade även på att köpa med deras goda skagenbakelse till kvällen.
 
 
Mums! Gårdagens lunch.

Mina små loppisfynd

Gillar!

Skagenbakelse rullad i dill.

Kvällsmat på sista semestertorsdagen
 
 
Nu ska jag packa och fixa lite. Klockan 8 kommer Tomas och hämtar mig. Då ska vi åka till Österlen och bo över till imorgon. Har bokat in oss på ett B & B i Kivik. Så nu hoppas vi på fint väder i dagarna två.
 
 
 
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera