söndag 6 augusti 2017

Mandelmanns trädgårdar

 
Hej hopp!
 
I fredags åkte Tomas och jag till Österlen. Vi hade bokat in oss på ett B & B i Kivik. Min önskan med turen dit var att få besöka familjen Mandelmann på deras gård. Hade försökt få tag på biljetter men inte lyckats. Fullt, fullt, fullt. Skrev ett mail till dem och fick till svar att det ofta finns ströbiljetter framåt klockan 15 och att jag skulle försöka då. Vi gjorde som de skrev, och kan ni tänka, vi fick komma in:)!!
 
Vi fick några mycket mysiga timmar på denna fantastiska gård bestående av både växter och djur. Kameran gick varm såklart så dagens inlägg är proppat med bilder från vårt besök på gården Djupadal.
 
 
Fina växthus
 
Fina fjällkorMor & son Mandelmann
Gustav Mandelmann jobbar och står i


Kaffepaus i ett av alla de fina växthusen

Meddelande skrivet på väggen inne på dasset:))


Dörr in till tomatdjungeln


 
 
 
Glad jag efter mitt besök på denna fina gård:)!
 
Nu ska jag dricka en kopp kaffe med Tomas. Sedan är det dags att dra fram arbetsbyxorna för i natt startar vardagen igen efter fyra veckors härlig ledighet.
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera