söndag 17 september 2017

Nya tider imorgon

Hej hopp!
 
Startade denna söndag med sovmorgon. Var nämligen fest i huset mittemot i natt till framåt småtimmarna. Låg och lyssnade på musiken och kunde inte sova. Men de spelade ju ganska bra låtar i alla fall:). Alltid något. De tystnade framåt 02.30, då somnade jag. Därför blev det sovmorgon för mig.
 
Har varit i skogen med hund och kamera i det supersköna vädret. Knäppte några bilder, men inte så många den här promenaden. Har fått "pippi" på att fotografera svampar haha.
 
  
 
 Väl hemma igen så gjorde jag lite frukost. Så skönt att ta det lugnt på söndagen och njuta av den lediga dagen. Att ta dagen som den kommer gillar jag.
 
 
Breakfast is served

Blåbär som jag plockade igår.

🌼Fredagsbuketten från förra veckan är lika fin fortfarande🌼
 
Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte just nu. Jo en sak vet jag. Och det är att jag inte ska gå till jobbet ikväll. Nattskiftet är över för den här gången och imorgon börjar 2-skift istället. Nya tider. Inte roligt men bara att gilla läget. Snart semester:)!
 
Kramis/Heléne

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Det finns inget bättre än att starta dagen i naturen, och oj så vackert det är. Ja, och då är vi många som fotar svampar :-)

  Jag funderar på att flytta till lägenhet och eftersom jag har hund precis som du så undrar jag hur det går att bo i lägenhet med hund? Min hund vill ut ibland på nätterna, så det blir väl till att köpa en snygg pyjamas :-)

  Kram och ha det gott!

  Anneli i Dalarna

  SvaraRadera
 2. Åhh, vilken skön start på dagen ! Idag hann jag inte ut annat än en rask promenad genom skogen med lilla Herr Larsson. Hade gärna varit kvar där ute och plockat svamp..
  Vacker helgbukett !
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera